1.DEFINITII SI TERMENI. ACCEPTAREA CONDITIILOR

Utilizarea site-ului DBPHARMA.RO, inregistrarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea Cumparatorului a termenilor si conditiilor de confidentialitate, detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Cumparatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
DBPHARMA.RO isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, ii solicitam Cumparatorului sa urmareasca in mod periodic eventualele modificari.

DBPHARMA – este denumirea comerciala a S.C. DB Total Consulting Services S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Str. Ion Brezoianu …….., Sector ………, avand numar de ordine in Registrul Comertului …………………., cod unic de inregistrare fiscala RO………….

Vanzator – DB Pharma sau orice partener al DB Pharma.

Cumparator – persoana fizica sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un cont pe site si efectueaza o comanda.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre DB Pharma (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre DB Pharma si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe site, care, prin finalizarea procesului de creare a contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont – sectiunea din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite cumparatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre client/cumparator si istoricul cumparatorului in site (comenzi, facturi fiscale, garantii bunuri, etc.).

Favorite – sectiune din cont care permite cumparatorului / utilizatorului sa isi creeze Liste.

Lista – pagina web din Favorite in care Cumparatorul/Utilizatorul poate adauga Bunuri pe care le considera a fi preferate si pe care, ulterior, le poate adauga in cosul de cumparaturi („cosul meu”).

Listele pot fi:

 • Publice: orice Client/Cumparator/Utilizator poate vizualiza Lista Cumparatorului/Utilizatorului in cazul in care acesta a distribuit-o pe retelele de socializare (Facebook, Twitter si Instagram etc.) sau daca acceseaza profilul public al Cumparatorului/Utilizatorului din Site. Listele sunt publice, iar Cumparatorul/Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca private oricand, direct din Contul sau, sectiunea Favorite.
 • Private: acestea pot fi vizualizate numai de titularul Contului. Cumparatorul/Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca si publice oricand, direct din Contul sau, sectiunea Favorite.

Site – domeniul www.dbpharma.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut – Toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

 • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative si de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumparator asupra unui produs sau serviciu.

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.

Raspuns–informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o intrebare pe site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/ Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre DB Pharma, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Taxa de timbru verde – valoarea exprimata in lei, platita de catre Vanzator catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Plata cu 1 click – serviciul de plata prestat de catre procesatorul de plati integrat in Site, pus la dispozitia Clientilor, Utilizatorilor si/sau Cumparatorilor prin intermediul Site-ului in vederea efectuarii unei plati cu cardul on-line.

Token – numar criptat unic asociat cardului de plata al Cumparatorului dupa efectuarea unei plati on-line, dupa activarea serviciului PaybyClick si care va putea fi utilizat de catre Cumparator pentru autorizarea Tranzactiilor prin serviciul PaybyClick.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Notificarea este o confirmare de inregistrare a comenzii si nu obliga vanzatorul la executarea acesteia pana la momentul confirmarii stocului disponibil si a termenului de livrare a comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator. Pentru motive justificate DB Pharma isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel DB Pharma. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al DB Pharma, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” de pe Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, DB Pharma isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

3.4. DB Pharma poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care DB Pharma are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.5. Toate tarifele aferente Bunurilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

3.6. In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electronice afisat pe Site, include Taxa de timbru verde. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, acesta va contacta Departamentul de Relatii cu Clientii GNC LIVE WELL.

3.7. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

3.8 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

3.9 Vanzatorul poate limita cantitatea maxima acceptata pentru unul sau mai multe produse din catalog. Cantitatea de produse adaugate in cos nu trebuie sa depaseasca numarul maxim de bucati acceptate pentru produsul/produsele respective. 

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a DB Pharma, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

5.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de DB Pharma, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al DB Pharma asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al DB Pharma.

5.3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre DB Pharma si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea DB Pharma cu referire la acel Continut.

5.4. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

5.5. In cazul in care DB Pharma confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea DB Pharma pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

5.6. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea DB PHARMA si/sau al angajatului/prepusului DB PHARMA care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

5.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

6. COMANDA

6.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

6.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

6.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

6.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

6.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

6.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de DB PHARMA, in cazul platii online;

6.4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

6.4.4. preturile afisate pe site-ul dbpharma.ro sunt rezultatul unei erori materiale;

6.4.5. produsul/produsele comandate nu se mai afla pe stoc;

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea produsului/produselor respective si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil, despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

6.5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunte la un Serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun expira in termen de 14 zile de la:

 • ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun – in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat
 • ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese.

6.6. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

6.6.1. pentru Comenzile achitate cu card – online prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

6.6.2. pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/Card bancar – prin virament bancar;

6.6.3. pentru Comenzile achitate prin credit de consum – anulare/recalculare contract rate.

6.7. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

6.8. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

6.9. Disponibilitatea unui Bun va fi afisata in Site dupa cum urmeaza:

6.9.1. “in stoc” – avem mai mult de 3 bucati in stocul DB Pharma *

6.9.2. “indisponibil” – momentan nu putem procura Bunul pentru ca nu se gaseste in stocul furnizorului.

* Disponibilitatea afisata este aproximativa si se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta.

7. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

7.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:

7.1.1. furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

7.1.2. furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Cumparator;

8. CONFIDENTIALITATE

DB Pharma va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

8.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. DB Pharma nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

8.4. Prin inscrierea in baza de date a DB Pharma, Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai DB Pharma: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator, precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; cat si de alte companii cu care DB PHARMA poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor etc.

9. PUBLICITATE

9.1. Newsletterele DB PHARMA sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de DB PHARMA. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Clientul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment:

9.2.1. Prin contactarea DB PHARMA in acest sens.

9.2.2. Prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Vanzator.

9.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

10. FACTURARE – PLATA

10.1. Preturile Bunurilor afisate in cadrul site-ului www.dbpharma.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

10.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

10.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri vandute de DB Pharma.

10.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

10.5. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de DB Pharma, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

10.6 Datele cardului de plata ale Clientului/Utilizatorului/Cumparatorului nu vor fi accesibile DB Pharma si nici nu vor fi stocate de catre de DB Pharma sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor. Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este PayU SA, societate constituita si care functioneaza conform legislatiei din Polonia, inregistrata in Registrul Intreprinderilor tinut de Tribunalul Poznasa-Nowe Miasto I Wilda w Poznaniu, sub numarul de inregistrare 0000274399, avand sediul social situat in 182 Grunwaldzka, 60-166 Poznan, Polonia.

10.7. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

10.8. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

10.9. Atentie! Din motive de securitate si pentru a se putea onora comenzile, plata la livrare se va putea face doar daca va inregistrati pe site.

11. LIVRAREA BUNURILOR

11.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator .

11.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

11.3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

11.4. Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut.

12. GARANTII

12.1. Toate Bunurile comercializate de catre DB Pharma, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

12.2. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

13. RASPUNDERE

13.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

13.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul /Utilizatorul/Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

13.3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

13.4. Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

13.5. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre DB Pharma, acestia fiind opozabili Clientilor/Utilizatorilor/Cumparatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

14. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

14.1. DB Pharma este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul ………………

14.2. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, DB Pharma are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

14.3. Scopul colectarii datelor este:

 • informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate;
 • trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS);
 • de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

14.4. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a DB Pharma, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul …………………., si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 15.3.

14.5. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

14.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str. Ion Brezoianu, Sector 5, Bucuresti, in atentia S.C. DB Total Constulting Services S.R.L., va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

14.7. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str. Ion Brezoianu , Sector 5, Bucuresti., in atentia S.C. DB Total Consulting Services S.R.L, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

14.7.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

14.7.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

14.7.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

14.8. De asemenea, DB Pharma poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 15.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si Serviciilor noastre, asiguratori.

14.9. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

15. FORTA MAJORA

15.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

15.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

16. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre DB Pharma si Clienti/Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

TERMENI DE FURNIZARE

1. Produse, continut si specificatii. Toate caracteristicile, continut, specificatiile, produsele si preturile produselor si serviciilor descrise sau ilustrate de pe acest Web site, www.dbpahrma.ro (acest „site”), se pot modifica in orice moment, fara notificare. Anumite greutati, dimensiuni sau descrieri sunt aproximative. SC DB Total Consulting Services  SRL, ca operator al acestui site depune toate eforturile pentru a prezenta exact caracteristicile produselor, inclusiv culorile. Este totusi posibil ca in functie de dispozitivul de pe care accesati site-ul, culorile produselor sa fie usor diferite de cele reale. Includerea unor produse sau a unor servicii in acest Website la un anumit moment nu implica sau garanteaza faptul ca aceste produse sau servicii sa fie disponibile in orice clipa. Este responsabilitatea dumneavoastra sa verificati si sa respectati legile in vigoare (inclusiv a unor cerinte minime de varsta), in ceea ce priveste posesia, utilizarea si vanzarea oricarui produs achizitionat de pe acest site. Prin plasarea unei comenzi, va angajati ca produsele comandate vor fi folosite doar intr-un mod legal. Toate casete video, DVD-uri si alte produse similare vandute prin acest site sunt pentru uz privat si nu pot fi reproduse.

2. Acuratetea informatiilor. Facem tot posibilul ca informatiile de pe acest site sa fie complete, corecte si actuale. In ciuda eforturilor noastre, informatiile de pe acest site pot fi uneori inexacte, incomplete sau perimate. De exemplu, produsele incluse pe acest site pot fi indisponibile, pot avea atribute diferite de cele enumerate, sau poate avea un pret diferit decat cel inscris pe acest site Web. In plus, putem modifica preturi si disponibilitatea acestora fara preaviz. Ne rezervam dreptul, fara o notificare prealabila, de a limita cantitatea de comanda in diverse situatii. De asemenea, se poate solicita verificarea informatiilor inainte de acceptarea si/sau de transportul oricarei comenzi.

3. Marci comerciale. Marcile comerciale, denumirile comerciale, marcile de servicii si logo-urile utilizate, sau afisate pe acest site, sunt marci comerciale inregistrate si neinregistrate, denumiri comerciale si marci de servicii ale DB Pharma. Orice utilizare a lor necesita permisiunea in scris a DB Total Consulting Services SRL, DB Pharma sau a proprietarului.

4. Link-uri catre terte parti. Din cand in cand, acest site poate contine link-uri catre site-uri Web care nu sunt detinute, operate sau controlate de DB Total Consulting Services SRL, DB Pharma. Toate astfel de legaturi sunt furnizate in avantajul vizitatorului acestui site. Daca folositi aceste link-uri, veti parasi acest Web site. Atat noi, cat si oricare dintre filialele noastre, nu suntem responsabili pentru orice continut, materiale sau alte informatii situate pe sau accesibile de pe alte site-uri. De asemnea, nu vizam sau garantam continutul oricarei informatii de pe alte site-uri web. Daca decideti sa accesati oricare alte site-uri Web corelate cu acest site, faceti acest lucru in intregime pe propriul risc.

5. Ghid de utilizare informatii. Informatii de identificare personala, care face obiectul Politicii de Confidentialitate din acest site, orice materiale, informatii, sugestii, idei, concepte, know-how, tehnici, intrebari, comentarii pe care le transmiteti sau postati cu referire la acest site in orice mod, sunt si vor fi considerate non-confidentiale si non-proprietate. Ne rezervam dreptul de a elimina orice/toate drepturile utilizatorilor care folosesc materiale pe care le consideram inadecvate sau inacceptabile.

6. Legal. UTILIZAREA ACESTUI SITE SE FACE PE PROPRIA DUMNEAVOASTRA RASPUNDERE. INFORMATIILE, MATERIALELE SI SERVICIILE PREZENTATE PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SITE SUNT OFERITE „CA ATARE” FARA NICI O GARANTIE DE ORICE FEL. NICI SC DB TOTAL CONSULTING SERVICES SRL, DB PHARMA SI NICI UNUL DINTRE AFILIATI NU GARANTEAZA ACURATETEA SAU TOTALITATEA INFORMATIILOR, MATERIALELOR SAU SERVICIILOR OFERITE PE SAU PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SITE.

7. Limitari ale raspunderii. Atat DB TOTAL CONSULTING SERVICES SRL cat si DB PHARMA nu isi asuma nici o responsabilitate, pentru orice daune, sau orice virusi care pot infecta, computerul, echipamente de telecomunicatii, sau alte bunuri cauzate sau care rezulta din accesul la utilizarea sau navigarea acestui Web Site, sau descarcarea de orice informatii sau materiale de pe acest site.

8. Politici de retur. PRODUSELE ACHIZITIONATE PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SITE POT FI RETURNATE IN TERMEN DE 14 DE ZILE DE LA DATA ACHIZITIEI DACA ACESTEA NU CORESPUND PREZENTARII SAU PREZINTA DEFECTE DE TRANSPORT. Pentru a fi eligibil returnarii (schimb sau rambursare), produsul returnat nu trebuie sa prezinte modificari privind aspectul comercial (zgarieturi sau alte deteriorari de ambalaj). Produsul trebuie sa fie in ambalajul original, nedesigilat, neutilizat.

8.1. Conform OUG 34/2014, art. 16, lit. d si e, produsele alimentare si cosmeticele sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sau nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena iar produsele care care au fost desigilate de consumator, sunt exceptate de la dreptul de retur.

8.2. Produsele trebuie sa fie insotite obligatoriu de documentele insotitoare: bon fiscal sau facturi fiscale. Pentru returnarea produselor comandate ne puteti contacta telefonic la numarul 0786.871.111. Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

8.3. La rambursare se va folosi aceeasi modalitate de plata ca si cea utilizata pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

9. Despagubire In cazul incalcarii de catre dumneavoastra a acestor Termeni si Conditii, sunteti de acord sa despagubiti DB TOTAL CONSULTING SERVICES SRL, DB PHARMA si afiliatii, inclusiv plata onorariilor pentru avocati, facute de orice terta parte in cazul unui proces.

10. Restrictii de export.Noi controlam acest web site pe teritoriul Romaniei. Nu dam nici o asigurare ca site-ul sau continutul acestuia sunt adecvate sau disponibile pentru utilizare in alte locatii. Utilizatorii care acceseaza site-ul web din afara Romaniei fac acest lucru din proprie initiativa si trebuie sa poarte toata responsabilitatea pentru respectarea legilor locale, daca este cazul.

11. VOUCHER. Prin intermediul acestui site sau direct din magazinele DB PHARMA, poti beneficia de diverse vouchere. Valabilitatea acestora este limitata si ele trebuie utilizate conform instructiunilor ce se gasesc pe acestea.

12. NEWSLETTER Prin abonarea la newsletter, sunteti de acord cu primirea de email-uri promotionale din partea DBPHARMA.ro.

Top